Ingyenes kiszállítás: Magyarország 25.000 Ft-tól
  Kiszállítás 3 - 5 munkanapon belül
  info@dreamcandle.hu

Miért válasszuk a szója gyertyát?A gyertyák elengedhetetlen kellékei a dekorációnak, hozzájárulnak a  kikapcsolódáshoz vagy a  különleges  pillanatokhoz.

Környezetbarátok

A gyertyák kiválasztásakor fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen hatással lehetnek az egészségünkre és a környezetünkre. Az utóbbi időben egyre többen választják a természetes szójaviaszból készült gyertyákat, a klasszikusnak számított paraffin gyertyák helyett A természetes szójaviasz gyertyák egyik legnagyobb előnye, hogy tiszta, természetes szójaviaszból készülnek, nem mérgezőek azaz nem termelnek káros szennyező anyagokat. Kizárólag IFRA-tanúsítvánnyal rendelkező illatanyagokat használunk, így kiváló minőségű, biztonságos és tiszta illatot élvezhetsz.
A ropogó fa kanócok is természetes anyagokból készülnek

Tovább égnek

A szójaviasz gyertyák másik nagy előnye, hogy  az alacsonyabb olvadáspont miatt a gyertyák lassabban égnek, mint a paraffinos gyertyák. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig élvezheted a fényüket és melegüket. A természetes szójaviasz gyertyák 30-50%-kal tovább tartanak mint a paraffinos gyertyák.

Intenzívebb illatok

Valljuk be, hogy a gyertyák vásárlásánál a fő szempont a gyertya illata. A szójaviaszban használt illat tovább tart, mivel a gyertya lassabban ég, lassabban szabadul fel az illataroma, így sokáig élvezheted a Dream Candle gyertyák által kínált illatokat.

Különleges hangulatot varázsolnak

A Dream Candle szójagyertyák kellemes megjelenésük mellett aromaterápiás hatásúak is lehetnek. Az gyertyaillatok javíthatják a hangulatot és segíthetnek megbirkózni a stresszes helyzetekkel. A választott illattól függően a hatásuk eltérő, ezért írj nekünk, ha segítségre lenne szükséged a megfelelő termék kiválasztásában.