Ingyenes kiszállítás: Magyarország 25.000 Ft-tól
  Kiszállítás 3 - 5 munkanapon belül
  info@dreamcandle.hu

Rólam


Üdvözöllek az oldalamon, a nevem Tünde.

A gyertyák iránti szeretetem nagyon régen kezdődött

Az aromák, a fények, a formák és a színek iránti szeretetből mindig új gyertyával tértem haza egy vásárlásból: illatosított, színezett, kiegészítőkkel, faragva vagy különféle edényekbe öntve.
Ez volt az a kiegészítő, ami közvetlenül kapcsolódott a hangulatomhoz, kedvenc könyveimhez egy jó tea társaságában.
Idővel kezdtem észrevenni, hogy a szemeim érzékenyek lettek, az orrom folyamatosan bedugul. Válaszokat kerestem, és rájöttem, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható paraffin gyertyák mindenféle reakciót okozhatnak. Nem telt bele sok idő, mire úgy döntöttem, változtatok valamit.  

Így jött létre a Dream Candle.
Környezetvédelmi szakemberként közel áll hozzám a környezettudatosság így egészséges megoldást keresve, nagy örömmel fedeztem fel a szójaviaszt. Így jelent meg 2023-ban a Dream Candle, abból a vágyból, hogy egy gyengéd, minőségi élményben legyen részem kedvenc gyertyáim társaságában.

A "Dream Candle " koncepciója, a gyertya iránti szenvedélyből, az egészséges termékek iránti igényből intenzív természetes illatok kíséretében született meg.
Minden egyes meggyújtott illatos gyertya képes átalakítani a teret kívül és belül. Jó alkalom arra, hogy érzésekkel, értékes emlékekkel vagy fantázia pillanatainkkal találkozzunk. Egy minőségi illatos gyertya diszkréten elkísér, inspirál, ösztönöz, gyönyörködtet.  

A Dream Candle segítségével ezeket a dolgokat megoszthatom veled, így alig várom, hogy hallhassam a történeteiteket minden illatélményről!